Varning! Den här åtgärden raderar alla personuppgifter och hämtade appar.
Vi rekommenderar starkt att du säkerhetskopierar dina personuppgifter för att förhindra dataförlust. (Se ”Hur säkerhetskopierar jag data på enheten?” i avsnittet Säkerhetskopiering och återställning.)
Kontrollera att batterinivån är högre än 30 %.
Ta bort Google-kontot från enheten innan du återställer den till fabriksinställningarna. (Se ”Hur tar jag bort Google-kontot från enheten?” i avsnittet Säkerhet.)
Följ stegen nedan för att återställa enheten när den är påslagen.
1) Gå till ”Inställningar”.
2) Tryck på ”System”.
3) Tryck på ”Återställningsalternativ”.
4) Tryck på ”Radera all data (återställning till fabriksinställningarna)” för att börja.
5) Tryck på ”Radera all data” i fönstret som öppnas.
6) Tryck på ”Radera all data”.
Återställa enheten till fabriksinställningarna när den är avstängd.
a) Stäng av enheten. När varumärkeslogotypen visas håller du strömknappen och volym upp-knappen intryckta i fyra sekunder och släpper dem sedan. Vänta en stund tills Android-systemets återställningsläge öppnas.
b) Använd volymknappen för att välja ”Wipe data / factory reset” och tryck sedan på strömknappen för att bekräfta återställningen till fabriksinställningarna.
c) Använd volymknappen för att välja ”Factory data reset” och tryck sedan på strömknappen för att bekräfta att alla användardata ska raderas.
d) När återställningen till fabriksinställningarna är klar använder du volymknappen för att välja ”Reboot system now” och trycker sedan på strömknappen för att bekräfta.