Choose other country to get service

Hvordan tilbakestiller jeg enheten til fabrikkinnstillingene?

Advarsel: denne handlingen vil slette alle personopplysninger og nedlastede apper.

Vi anbefaler på det sterkeste at du sikkerhetskopierer personopplysningene dine for å forhindre at de går tapt. (Se «Hvordan sikkerhetskopierer jeg dataene på enheten?» i modulen «Sikkerhetskopiering og tilbakestilling».)

Kontroller for at gjenværende batterilevetid er høyere enn 30 %.


Fjern Google-kontoen din fra enheten før du tilbakestiller til fabrikkinnstillinger. (Se «Hvordan fjerner jeg Google-kontoen fra enheten?» i modulen Sikkerhet)


Du kan bruke følgende trinn for å tilbakestille enheten i oppstartsstatus.

1) Gå til "Innstillinger".

2) Trykk på "System"

3) Trykk på «Alternativer for tilbakestilling».

4) Trykk på "Slett alle data (tilbakestilling til fabrikkinnstillinger)" for å starte.

5) Trykk på "Slett alle data" i det åpne vinduet.

6) Trykk på "Slett alle data".

Tilbakestilles til fabrikkinnstillinger mens enheten er i nedstengningstilstand.

a) Slå av enheten. Trykk og hold inne «av/på»-knappen og «volum opp»-knappen i fire sekunder etter at merkevarelogoen vises, og slipp deretter knappene. Vent en stund og gå deretter inn i Android-systemets gjenopprettingsmodus;

b) Trykk på "volum"-knappen for å velge "Slett data / tilbakestilling til fabrikkinnstillinger", og trykk deretter på "av/på"-knappen for å bekrefte tilbakestillingen;

c) Trykk på "volum"-knappen for å velge "Tilbakestilling av fabrikkinnstillinger" og trykk deretter på "av/på"-knappen for å bekrefte sletting av alle brukerdata;

d) Når tilbakestilling til fabrikkinnstillinger er fullført, kan du trykke på "volum"-knappen for å velge "Start systemet på nytt nå", og trykk deretter på "av/på"-knappen for å bekrefte.